میثم شکری ساز، کارآفرین برتر و موسس شرکت های نوپا

واژه استارت آپ و کسب و کارهای کوچک قدمت زیادی نداشته و سال های زیادی نیست که به ادبیات ما ورود کرده است. تا سال های اخیر اکثر فعالیت های اقتصادی به صورت کلان و توسط فعالین با سابقه و بزرگ حوزه های مختلف و با بودجه های کلان و سنگین صورت می گرفته است. با باز تر شدن فضای اقتصادی و فشار نیروها و فناوری های نوین برای ورود به عرصه های اقتصادی و تجاری، سر و کله شرکت های نوپا یا همان استارت آپ ها کم کم پیدا شد. این کسب و کارهای کوچک که معمولا خودشان در نتیجه کارآفرینی ایجاد شده اند، به دنبال کارآفرینی بوده و رشد بسیار سریعی دارند. این شرکت ها می توانند در حوزه های مختلفی ایجاد شده و فعالیت کنند. شرکت های نوپا برای رشد اقتصادی و ایجاد کارآفرینی بسیار مهم بوده و تاثیر بسیار بالایی در بخش های مختلف اقتصادی دارند. در این مقاله قصد داریم با یکی از کارآفرینان جوان کشور و موسس چندین شرکت نوپا، یعنی دکتر میثم شکری ساز آشنا شویم. با ما همراه باشید.

دکتر میثم شکری ساز کیست؟

دکتر میثم شکری ساز یکی از برترین کارآفرینان جوان و مدیران اقتصادی کشور می باشد. وی متولد سال ۱۳۶۵ بوده و هم اکنون به عنوان مدیر عامل هولدینگ پارس پندار نهاد در حال فعالیت می باشد. دکتر میثم شکری ساز، دارای دکترای کارآفرینی از دانشگاه آزاد اسلامی، کارشناسی ارشد MBA از دانشگاه اشتنبایس آلمان و امیر کبیر تهران و کارشناسی مهندسی صنایع می باشد. این مدیر جوان در طول سال های فعالیت حرفه ای خود، مسئولیت های مختلفی بر عهده داشته و سوابق اجرایی متعددی در کارنامه خود ثبت کرده است. وی همچنین نویسنده و مترجم بوده و در دهه گذشته بیش از ۱۰ عنوان کتاب در حوزه های مختلف از وی چاپ و منتشر شده است که از آن جمله می توان به این موارد اشاره کرد: ناگفته های تاریخ تفکرات مدیریت، بازاریابی نوگرا، روابط فرد و سازمان، استوار، بازاریابی گوریلی، فراتر از استراتژی، مذاکره با دستان خالی و آسایش در آرامش. در سوابق علمی-پژوهشی وی نیز مقالات و تحقیقات مختلفی به چشم می خورد که از آن جمله می توان این موارد را نام برد: نقش E-learning در کارآفرینی، شناسایی و رتبه بندی موانع کارآفرینی در ایران با رویکرد اقتصاد مقاومتی و تاثیرآموزش الکترونیکی در فرهنگ کارآفرینی.

سوابق و فعالیت های این مدیر جوان

اولین فعالیت های حرفه ای وی به دهه هشتاد و تلاش برای نوین سازی سیستم های آموزشی و ارائه خدمات به روز و استاندارد در این حوزه باز می گردد. تلاش هایی که منجر به تاسیس مرکز توسعه آموزش مجازی پارس، یکی از اولین و در حال حاضر بزرگ ترین مرکز آموزش مجازی ایران شد. این مدیر جوان با در اختیار داشتن ذهنی سرشار از ایده های ناب و نوین که یک به یک اجرا شده و وی را  قدم به قدم به اهداف خود نزدیک تر کرد. فعالیت های اقتصادی و افکار تجاری میثم شکری ساز به سلاح علم و دانش نیز مجهز بوده و نتایج بسیار شگرفی برای وی رقم زد. به گونه ای که در ادامه راه، وی موفق شد مجموعه های کوچک دیگری را نیز تاسیس و مرز های فعالیت های خود را گسترش داده و وارد حوزه های جدیدی شود. ممکن است باور این موضوع برای شما کمی سخت باشد اگر بدانید هم اکنون هولدینگ پارس پندار نهاد بیش از ۵۰۰ نیروی متخصص در بیش از ۱۵ مرکز و مجموعه در شهر ها و استان های مختلف ایران در اختیار داشته و فعالیت های گسترده ای در حوزه های آموزشی، پژوهشی، تجارت و ثبت شرکت، مشاوره، بازاریابی، گردشگری و توریسم انجام می دهد.

میثم شکری ساز

از دستاوردها و موفقیت های این مدیر جوان می توان به انتخاب وی به عنوان مدیر برتر فناوری اطلاعات کشور در سال ۹۶ و دریافت گواهینامه ملی رعایت حقوق مصرف کنندگان در دو سال متوالی و گواهینامه برگزیده همایش های ملی فناوری اطلاعات توسط مرکز توسعه آموزش های مجازی پارس اشاره کرد.

اهمیت کارآفرینی و وجود مغزهای اقتصادی جوان

با توجه به شرایط نامساعد اقتصادی و تنگاهای موجود در این حوزه، کارآفرینی و مدیریت جوان یکی از نیازهای ضروری و بسیار مهم برای برون رفت از این شرایط سخت است. کارآفرینی اما کلیدی برای حل این مشکلات می باشد. این حوزه با ایجاد اشتغال و تزریق پویایی به فعالیت های مختلف، چرخ های اقتصادی را در فعال داشته و مانع از توقف آن ها می شود. با کارآفرینی، ایجاد اشتغال و استفاده از منابع برای فعال تر کردن سیستم های تجاری و اقتصادی، بسیاری از عوارض بیکاری و معضلات اقتصادی در حوزه های دیگر نیز کاهش پیدا کرده و فضای کشور به سوی سلامتی پیش می رود.

در این میان کارآفرینانی چون دکتر میثم شکری ساز یکی از نیازهای مبرم وضروری برای ایجاد اشتغال و کارآفرینی بوده و رشد و پیشرفت اقتصادی وابسته به آن ها است. افرادی که با تکیه بر ذهنی خلاق و مهارت های خود، برنامه های کارآفرینی بسیار خوبی را اجرا و به ایجاد اشتغال و رفع بیکاری کمک می کنند. این افراد در واقع فعالین اقتصادی و بر طرف کننده ی مشکلات بوده که در مقیاس کوچک اقدام به زدودن بیکاری و معضلات آن در اطراف خود کرده و کارآفرینی می کنند. نوابغی اقتصادی مانند دکتر میثم شکری ساز در کشور ما کم بوده و می بایست قدر این مدیران جوان و فعال را دانست. مدیرانی که رشد و پیشرفت اقتصادی در گرو آن ها بوده و می توان گره های اقتصادی و تجاری بسیاری را با ساتفاده از نبوغ و مهارت آن ها باز کرد.

 

سلب مسئولیت: مِستر پاورپوینت صرفا نمایش‌دهنده این رپورتاژ آگهی است و مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد.